Om Jysk Vinbar

Siden Jysk Vin blev grundlagt i 1982 (dengang som Jysk Vinlager), har vores mission været at levere kvalitetsvine direkte fra bonden uden fordyrende mellemled, hvor den høje kvalitet og det tætte samarbejde med producenten har været i højsæde. Den filosofi har gjort Jysk Vin til en af landets førende leverandører af kvalitetsvine.

Siden begyndelsen i en garage i 1982 er der kommet både en stor forretning i Randers og en webshop til, og nu 40 år senere i 2022 får Jysk Vin endnu et ben at stå på - en vinbar.

Jysk Vin Vinbar drives i samme ånd med fokus på kvalitet, forbindelsen til vinbonden og den tætte dialog med gæsten. Det mener vi, sikrer den bedste oplevelse for alle besøgende.

I tillæg til vores store sortiment af vine serveret på både glas og flaske, serverer vi et udvalg af snacks og charcuterie til at holde den værste sult fra døren. Anretningerne er simple men med nøje udvalgte råvarer af den højeste kvalitet, der komplimenterer vores vine.


Ledige jobs

Vintjener - Fuldtid

Vestergade 3 st. tv.
8000 Århus C

I oktober måned 2022 åbnede vi dørene til Jysk Vins nye vinbar i Aarhus C.
Vi søger lige nu en medarbejder på fuld tid, der skal indgå i et succesfuldt team.

De primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Betjening og vejledning af gæster i vinbaren
  • Servering af vin og lette anretninger
  • Afvikling af smagninger og arrangementer

Vi er en lille arbejdsplads, hvor vi løfter i flok og deles om de forefaldende opgaver (som eksempelvis åbning og lukning af baren, rengøring m.v.) sammen med de øvrige del- og fuldtidsansatte. Arbejdstiden vil hovedsagligt ligge i eftermiddags- og aftentimerne.

Om dig

Som vinbarens ansigt udadtil er passionen for vin og for den gode service altafgørende for vinbarens fortsatte succes. Vi lægger vægt på, at du:

  • har stor passion og viden om vin og kan levere den gode service og formidling til vores kunder
  • har erfaring fra vin- eller restaurationsbranchen
  • har en tjener-, sommelier- eller WSET-uddannelse. Det er ikke et krav, dog forventes et vist kendskab til vin og vinens verden
  • holder af direkte kundekontakt
  • kan arbejde både selvstændigt og indgå i et team af del- og fuldtidsansatte


Vi tilbyder

En spændende arbejdsplads på en vinbar med rødder i en traditionsrig virksomhed fra 1982, hvor fokus altid har været på kvalitetsvin og de gode oplevelser.
Som medarbejder vil du, sammen med det øvrige team, være med til at sætte dit præg på virksomheden og dagligdagen. Du vil endvidere bidrage til udviklingen af et nyt og særdeles ambitiøst vinbarkoncept.
Sammen danner vi rammerne om en tryg, spændende og inspirerende arbejdsplads.

Læs mere om Jysk Vin: https://www.jyskvin.dk/historien-om-jysk-vin

Løn efter kvalifikationer.


Ansøgning

Din ansøgning, sammen med dit CV, skal sendes til afdelingschef Lars Dam Bülow på mail: job@jyskvinvinbar.dk
Vi afvikler løbende samtaler, og lukker for ansøgninger når vi har fundet den rette person.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Søg jobbet