Saint-Joseph

Saint-Joseph

Kongen af det nordlige Rhône. Sådan betegnes Chave-familien af mange vinanmeldere. Og dette med god grund - for Chave-familien kan dokumentere en historie, som daterer sig mere end 500 år og 16 generationer tilbage.

Fra forskellige vinmarker i Saint-Joseph i områderne Tournon, Mauves, St-Jean-de-Muzols og Lemps laver Jean-Louis Chave denne knivskarpe Saint-Joseph. Vinstokkene i det nordlige Rhône består primært af Syrah - nogle af Chaves udgaver er mere end 100 år gamle vinstokke fra Tournon, hvor jordbunden består af granit og ler. Dette unikke terroir og Chaves evner for vindyrkning frembringer en særdeles elegant og knivskarp Saint Joseph.

Årgang 2015 har virkelig tilsmilet Jean-Louis Chave, som i denne store årgang har frembragt nogle exceptionelle vine. Ikke mindst denne fremragende udgave af Saint-Joseph.

Vinen fremstår mørk rød i farven med intense aromaer af jordbær, lakrids, sorte oliven, velhængt kød og underliggende mineralitet. I munden fremstår den koncentreret og præcis med fintsleben syre, struktureret rygrad og en flot lang finish. 

En stor Saint-Joseph fra "mester Chave" med et flot udviklingspotentiale.

 


Bestil vinen og få leveret til din dør

1.295,-

Fakta

Land Frankrig
Område Rhône
Producent Domaine Jean-Louis Chave
Årgang 2015
Varenr 1299236
Drue Syrah
Alkohol 14,0%
Flaskestørrelse 0,7500