B by Fonbadet

B by Fonbadet

B by Fonbadet er her i den fremragende årgang 2019 en charmerende Bordeaux-vin, hvor man bare får god Bordeaux TIL PRISEN.

Vinen kommer fra Château Fonbadet, som er beliggende i kernen af det berømte Pauillac i tæt afstand til kendte ejendomme som fx Château Latour og Château Pichon Baron. 

Selvom slottets marker hovedsageligt er beliggende i Pauillac, er denne "B by Fonbadet" primært høstet fra yngre vinstokke på grusholdige marker uden for Pauillac. Det giver derfor en charmerende og publikumsvenlig Bordeaux, som man ikke behøver årelang tålmodighed for at nyde.

Vinen vinificeres efter traditionelle principper med temperaturkontrolleret gæring på stål og en efterfølgende lagring i 6 måneder på fransk eg.

B by Fonbadet står med en mørk-rød kulør og indsmigrende, middelintense aromaer af kirsebær, solbær, blommer, krydderier og chokolade.

I munden følger den med sin bløde og tilnærmelige stil flot op. Her er charmerende frugt, sprød syre og velsmurte tanniner, som alt i alt balancerer denne elegante Bordeaux-vin med ynde.

Forvent ikke klassisk Bordeaux med ungdommelig "snerpetannin" og krav om langtidslagring, men derimod en mere blød og tilnærmelig vin, der rammer en langt bredere smag. Og en vin, der bare leverer varen - i særdeleshed til skillingen.


Bestil vinen og få leveret til din dør

83,-

339,-

Fakta

Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Château Fonbadet
Årgang 2019
Varenr 1461136
Drue Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot
Alkohol 13,5%
Flaskestørrelse 0,7500