Pinot Noir Rosé

Pinot Noir Rosé

Selvom familien Sipp er mest kendt for deres klassiske, terroirtro Alsace-vine, evner de i høj grad også at frembringe denne (i Alsace-sammenhæng) lidt atypiske rosé-vin.

Pinot Noir Rosé er efterhånden blevet en slags "signatur-rosé" her hos Jysk Vin, som år efter år bliver udsolgt hurtigere end forventet.

Økologien er igennem årene virkelig kommet i fokus her hos Sipp Mack, hvor det hårde arbejde koncentrerer sig om marken med stor fokus på naturen og bio-diversiteten.

Kort sagt; Ingen sprøjtemidler, ingen kunstkødning, høst og selektering med håndkraft og klassisk vinificering. 

I dette tilfælde har mosten haft skindkontakt med de afstilkede druer natten over for at opnå den lyse rosé-farve, hvorefter gæringen har fundet sted under kølige forhold i temperaturkontrollerede ståltanke for til sidst at lagre på stål indtil foråret.

Sipp Macks Pinot Noir Rosé er en elegant, sprød og nærmest cremet rosé-vin, som både egner sig som alene-vin på terrassen eller som madvin til sommerens mere lette retter.

Vinen står med en klar lys-rød kulør og liflige aromaer af jordbær, umodne hindbær, blomster og underliggende mineralitet.

I munden smyger den sig let, elegant og cremet over tungen, mens den saftige, mundvandsprovokerende syre skaber friskhed og lyst til endnu et glas. 


Bestil vinen og få leveret til din dør

89,-

355,-

Fakta

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Vins Sipp Mack
Årgang 2022
Varenr 1520036
Drue Pinot Noir
Alkohol 12,0%
Flaskestørrelse 0,7500