Quinta do Pego Signature DOP Douro

Quinta do Pego Signature DOP Douro

Quinta do Pégo Signature 2015 er produceret af den sydafrikanske vinmager Wouter Pienaar. Druerne til denne elegante rødvin er dyrket på Quinta do Pégo-ejendommen, som ligger på venstre side af Dourofloden i Dourodalen i Portugal. Quinta do Pégos jord er klassificeret i gruppe A. Høstudbyttet er lavt, og druerne er høstet ved den optimale modenhed. Alle vindruer og oliven på Quinta do Pégo er certificeret som bæredygtigt landbrug i henhold til PRODI-principper for integreret produktion. Blandt flere parametre indebærer dette at vedligeholde økosystemers stabilitet eksempelvis i form af sund jordbund og rent vand, at bevare naturlige ressourcer og dyreliv samt at fremme biodiversitet.

Vinen er produceret af druerne Touriga Nacional, Touriga Franca og Sousão og har været lagret 15 måneder på nye franske egetræsfade. Derefter har vinen været lagret på flasken inden frigivelsen.

Det er en utrolig elegant rødvin med intens mørkerød farve, delikat og frisk frugtduft med noter af krydderier samt en fyldig og helt fantastisk frugtsmag. Vinen har en god balance mellem egetræ og frugt, som bidrager til vinens kompleksitet. Af sådan en ung vin at være, er den allerede meget elegant med kraftige tanniner og noter af egetræ, som alt sammen tegner godt for vinens henlægningspotentiale.


Bestil vinen og få leveret til din dør

690,-

Fakta

Land Portugal
Område Douro
Producent Quinta do Pégo
Årgang 2015
Varenr 4064536
Drue Touriga Nacional, Touriga Franca, Sousão
Alkohol 14,5%
Flaskestørrelse 0,7500