Cerro do Santo dop Douro Reserva

Cerro do Santo dop Douro Reserva

Quinta do Pégos historie kan dokumenteres tilbage til 1548, men da gården ligger i hjertet af Douro, er der helt sikkert produceret vin før Kristi fødsel.

Quinta do Pégo består i dag af tre vingårde: Quinta do Pégo, Fonde de Vespa og Cerro do Santo. De to sidstnævnte navne har ikke været brugt/kendt de sidste flere hundrede år.

Ruinen Cerro do Santo, som er vist på etiketten, er gengivet, som den ser ud i dag. Her eksisterer stadig lagares, lagerrum og beboelse, som har været stor i datidens forhold. Alt er bygget i skifer og granit ca. 300 meter over Douroflodens vandoverflade.

Denne vin er Quinta do Pégos 2. vin - og ligesom 1. vinen er den produceret af den sydafrikanske vinmager Wouter Pienaar.

Denne elegante vin har været lagret ca. 10 måneder på 2 år gamle franske egetræsfade. Derefter har vinen været lagret på flasken inden frigivelsen.

Det er en flot vin med attraktiv rubinrød farve, frisk og intens duft af frugt og bær, fyldig smag med velintegrerede noter af egetræ, koncentrerede tanniner, godt syreindhold samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velstrukturerede vin er velegnet til f.eks. okse- og kalvekød, røde bøffer, vildt samt diverse oste.

Vinen kan med velbehag drikkes nu, men vil udvikle sig ved yderligere henlægning.


Bestil vinen og få leveret til din dør

85,-

335,-

Fakta

Land Portugal
Område Douro
Producent Quinta do Pégo
Årgang 2015
Varenr 4075536
Alkohol 13,5%
Flaskestørrelse 0,7500