Riesling Trocken, Forster Mariengarten

Riesling Trocken, Forster Mariengarten

Forster Mariengarten er efterhånden blevet en af de mest populære hvidvine i vores sortiment.

En vin, der år efter år får superlativerne fra anmelderne.

Her blot et lille udpluk af de forrygende flotte anmeldelser til de seneste årgange - anmeldelser, som vidner om et exceptionelt Riesling-køb til prisen.

UGENS VINHIT | Vinexpressen
'Ualmindeligt fremragende køb. En tør riesling i det prisniveau er en sjældenhed. Mageløst. Vidunderlig duft af æble, lidt fersken og gule blommer. Saftig, intens og ekstraktrig med masser af smagsdybde og en viril syrenerve. Et helt sublimt riesling-køb. Min krop er i Tivoli! Ugens Vinhit.'

★★★★★ | SmagPåVin
'Toplækker og bundsolid tør, tysk Riesling til en pris, hvor man anstændigvis ikke kan forlange mere for pengene. Jeg er fan'

GODT KØBT ★★★★★ | Ekstra Bladet
'Citrus i næsen. Masser af intens frugt i smagen med grønne æbler, citrus og blomsterkarakter. Pæn balance og længde. Meget ligefrem pænt lavet vin'

TESTVINDER ★★★★★★ | Politiken
'Frisk og saftig hvidvin med præg af moden citrusfrugt, grapeskal, fersken og græs. Rank og læskende med god tæthed i smagen og præcis afslutning med salt undertone'

Og årgang 2020 er ingen undtagelse.

Forster Mariengarten kommer fra de kalkrige vinmarker beliggende i 120-160 meters højde i bakkerne lige vest for byen Forst.

Vinen laves på traditionel vis med vinificering og kort tids lagring på stål, da man ønsker at fremhæve den enkle og rene karakter i Riesling-druen.

Spindlers Forster Mariengarten er en budget-venlig, piv-frisk og nærmest knasende sprød hvidvin, som folk med hang til de slanke Riesling-vine vil tiljuble.  

Vinen er lys, strågul i farven med en forfriskende, elegant næse med citrus, grønne æbler og skiferagtige, mineralske undertoner.

I munden har den fin, elegant frugt og en syresprødhed, der gør den både madvenlig, ren og dejlig forfriskende.

En allrounder af en elegant, tør Riesling, der både kan nydes alene eller til lette fiskeanretninger, lyst kød eller sprøde salater.


Bestil vinen og få leveret til din dør

78,-

312,-

Fakta

Land Tyskland
Område Pfalz
Producent Spindler Lindenhof
Årgang 2020
Varenr 4248836
Drue Riesling
Alkohol 12,5%
Flaskestørrelse 0,7500