Niederhäuser Hermannshöhle Riesling Trocken

Niederhäuser Hermannshöhle Riesling Trocken

Hermannshöhle er uden sammenligning Nahes mest eftertragtede vinmark.

Dette er vinen, der i seneste årgang fik følgende anmeldelser med på vejen:

93 POINT | The Wine Advocate
'The acidity is remarkably fine and perfectly interwoven with the mineral structure of this gorgeous dry but round Riesling from one of the Nahe’s finest vineyards.'

94 POINT | James Suckling
'A subtle and complex dry riesling with a good concentration of herbal and slate character, plus a spot-on balance'

Her fra Hermannshöhle producerer Jakob Schneider stærkt begrænsede mængder fra de 2 ha stejle sydvest-vendte parceller med et stort indhold af vulkansk sten og grå skifer. Hermannshöhle frembringer generelt rene, fokuserede og afbalancerede Riesling-vine med et stort lagringspotentiale. Og her er Schneiders eksempel ingen undtagelse. 

For først indenfor de seneste år er kendte internationale anmeldere som The Wine Advocate, Vinous og James Suckling begyndt at få øjnene op for dette unge talent med de gode markbesiddelser. Og netop derfor er priserne i forhold til Nahes mere kendte producenter som fx Dônnhoff stadig ikke stukket helt af. 

Hermannshöhle Riesling Trocken er et brag af en tør enkeltmarksriesling, som både har koncentration samt en dejlig mineralitet, der får den til at vise sig fra en særdeles fokuseret side.

Det strågule farve efterfølges af en ren, indsmigrende og elegant næse med hvide ferskner, citrus, nyslebne sten og salt. I munden har den en herlig koncentration præsenteret med en så sprællende sprød syre, at den fremstår med fokus og ynde.

En smuk og sprød elegantie, som her i den fremragende årgang 2021 virkelig har elegancen i højsædet.


Bestil vinen og få leveret til din dør

98,-

385,-

Fakta

Land Tyskland
Område Nahe
Producent Weingut Jakob Schneider
Årgang 2021
Varenr 4252836
Drue Riesling
Alkohol 12,5%
Flaskestørrelse 0,7500