Crémant d'Alsace Brut

Crémant d'Alsace Brut

Crémant er en populær form for mousserende vin, der laves uden for Champagne. Crémant laves på samme måde, som man laver vinene i Champagne, men ligger ikke under lige så strenge regler, som man gør i Champagne. Generelt er Crémant et godt og prisvenligt alternativ til Champagne – og denne udgave fra folkekære Sipp Mack er ikke en undtagelse.

Sipp Macks Crémant Brut er tør og produceret på den traditionelle metode. Gæringen foregår i stålfade ved lav temperatur. Efter endt gæring følger den malolaktiske gøring – typisk for at mindske den skarpe æblesyre i vinen. Slutteligt gærer vinen 2. gang på flaske, hvor gæringen skaber de delikate bobler og spændende kompleksitet. Efter 24 måneder på sit bundfald degorgeres vinen, så bundfaldet forlader flasken. Vinen tilbringer hele 24 måneder på sit bundfald i flasken, hvilket giver den en flot kompleksitet samtidig med at frugten bevares.

Vinen viser en smuk let gylden farve med små fine bobler. I næsen finder man modne æbler, citroner og ristet toast. I munden fornemmer man de bløde bobler, det kærtegner munden med stor fylde og elegance. Afslutningen er sprød og frisk.  


Bestil vinen og få leveret til din dør

105,-

415,-

Fakta

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Vins Sipp Mack
Varenr 1078436
Drue Pinot Blanc, Pinot Noir, Chardonnay
Alkohol 12,5%
Flaskestørrelse 0,7500