Crémant d'Alsace Rosé

Crémant d'Alsace Rosé

Crémant er en populær form for mousserende vin, der laves uden for Champagne. Rosé Crémant laves på samme måde, som man laver rosé i Champagne, men ligger ikke under lige så strenge regler, som man gør i Champagne. Generelt er Crémant et godt og prisvenligt alternativ til Champagne – og denne udgave fra folkekære Sipp Mack er ikke en undtagelse.

Sipp Macks Crémant Brut er tør og produceret på den traditionelle metode. Gæringen foregår i stålfade ved lav temperatur. Efter endt gæring følger den malolaktiske gøring – typisk for at mindske den skarpe æblesyre i vinen. Slutteligt gærer vinen 2. gang på flaske, hvor gæringen skaber de delikate bobler og spændende kompleksitet. Efter 24 måneder på sit bundfald degorgeres vinen, så bundfaldet forlader flasken. Vinen tilbringer hele 24 måneder på sit bundfald i flasken, hvilket giver den en flot kompleksitet samtidig med at frugten bevares.

Vinen har en klar rosa farve og en duft med fine aromaer af hindbær og solbær. Den rene røde frugt fortsætter i munden sammen med de elegante bobler og bløde tanniner.


Bestil vinen og få leveret til din dør

105,-

415,-

Fakta

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Vins Sipp Mack
Varenr 1146036
Drue Pinot Noir
Alkohol 12,5%
Flaskestørrelse 0,7500