Champagne Tradition

Champagne Tradition

Champagne Tradition er Hostommes storsællert, som bare leverer imponerende Champagne til prisen. 

Druematerialet tæller 40% Chardonnay fra Côte de Blancs suppleret med 40% Pinot Meunier og 20% Pinot Noir fra Vallée de Marne. 

I mere end 100 år har familien Hostomme lavet Champagne primært fra de berømte, "hvide", kalkede bakker i Côte de Blancs i Champagne. I dag tæller domænet ca. 22 ha, hvor af en stor andel er fremragende terroirs med Grand Cru-status. Nærmere bestemt i Chouilly sydøst for Epernay. Her har Laurent Hostomme siden 1993 været ansvarlig for driften af domænet, der siden 2016 desuden har kunnet bryste sig af en HVE-certificering (High Enviromental Value). Certificeringen var et helt naturligt tiltag, da man hos Hostomme altid har praktiseret af frembringe Champagne så bæredygtigt som overhovedet muligt.

Vinificeringen består af en kølig gæring under temperaturkontrollerede forhold på stål. Herefter gennemgår vinen 24 måneders lagring på flasken, hvorefter den degorgeres med 9 gram/l sukker, før den slutteligt hviler 3 måneder yderligere inden frigivelsen

Det er ikke hver dag, man oplever "basis-Champagne" af en sådan kvalitet, som det er tilfældet med denne.

Vinens strågule farve efterfølges af rene, klare aromaer af citrus, æbler, abrikos, smør-kiks og kridt.

I smagen smyger den sig elegant og slankt over tungen, hvor den cremede mousse, sprællende syre og afbalancerede finale skaber en særdeles charmerende Champagne, som bare giver fuld valuta for skillingen.


Bestil vinen og få leveret til din dør

149,-

600,-

Fakta

Land Frankrig
Område Champagne
Producent Champagne M. Hostomme
Varenr 1404436
Drue Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Alkohol 12,0%
Flaskestørrelse 0,7500