Quinta do Pégo Vintage Port

Quinta do Pégo Vintage Port

Ikke siden årgang 2017 har Quinta do Pégo valgt at deklarere Vintage Port. Vi har derfor ventet med spænding på denne udgave fra den fremragende årgang 2020. 

Takket være de gode vejrforhold har årgang 2020 opnået masser af finesse samt en flot balance; den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat.

Druerne til portvinen stammer fra de bedste parceller på Quinta do Pégo og stammer fra vinstokke, der er 30 til over 100 år gamle.

Quinta do Pégo VIntage Port 2020 har en dyb rød farve samt en delikat og kompleks duft af sorte frugter og rosiner med noter af krydderier, balsamico og egetræ.

Smagen er fyldig, elegant og velafbalanceret med masser af frugtnoter, sprød syre, kraftfulde, men samtidig silkebløde tanniner samt en utrolig lang og meget behagelig eftersmag.

En yderst harmonisk portvin, der bør serveres lettere afkølet, og som er særdeles velegnet som en ”efter-måltidet-drink” og til kraftige oste, chokolade og desserter, men også perfekt som hyggevin på de kolde og mørke efterårs- og vinterdage.

Som ung og kraftfuld er den desuden ideel til en god peberbøf!


Bestil vinen og få leveret til din dør

99,-

700,-

Fakta

Land Portugal
Område Douro
Producent Quinta do Pégo
Årgang 2020
Varenr 4080236
Drue Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinto Cão
Alkohol 20,0%
Flaskestørrelse 0,7500