Champagne Blanc de Blancs, Réserve Grand Cru

Champagne Blanc de Blancs, Réserve Grand Cru

Hostommes Blanc de Blancs, Réserve er en dyb, fokuseret og lagringsværdig Champagne, som er lagret minimum 48 måneder på gærresterne og (kun) degorgeret med 4 gr sukker. 

I forhold til Hostommes almindelige Blanc de Blancs får man her en helt anderledes koncentration og et større lagringspotentiale.

Blanc de Blancs er ensbetydende med en Champagne lavet på 100% Chardonnay. Nærmere betegnet kommer druerne til denne Grand Cru Blanc de Blancs primært fra de berømte, "hvide", kalkede bakker i Côte de Blancs. Et terroir, som frembringer rene og finesserige Champagner med kølig frugt og mineralitet.

Her mere end 100 år efter domænets fødsel tæller Hostomme i dag ca. 22 ha, hvoraf en stor andel er fremragende terroirs med Grand Cru-status. Nærmere bestemt i Chouilly sydøst for Epernay. Her har Laurent Hostomme siden 1993 været ansvarlig for driften af domænet, der siden 2016 desuden har kunnet bryste sig af en HVE-certificering (High Enviromental Value). Certificeringen var et helt naturligt tiltag, da man hos Hostomme altid har praktiseret af frembringe Champagne så bæredygtigt som overhovedet muligt.

Hostommes Blanc de Blancs, Réserve er en stor, dyb og skarpt-fokuseret Grand Cru, der med sin fine mineralitet og ranke fremtoning virkelig viser, hvad der gør GOD Champagne så unikt.

Den brilliante, strågule farve efterfølges af en fokuseret og elegant næse med citrus, lime, sten og kridt. I smagen går den fokuserede stil igen, hvor den brillierer med dens koncentrerede, dybe stil kombineret med en rank og kompleks fremtoning med en lang sprød og tør finale.


Bestil vinen og få leveret til din dør

735,-

Fakta

Land Frankrig
Område Champagne
Producent Champagne M. Hostomme
Varenr 1441136
Drue Chardonnay
Alkohol 12,0%
Flaskestørrelse 0,7500