Riesling Vieilles Vignes

Riesling Vieilles Vignes

Sipp Macks Riesling, Vieilles Vignes kommer fra en +40 år gammel vinmark, hvor vinstokkenes høje alder bidrager til en bedre koncentration i druerne. 

Som det er tilfældet med Sipp Macks andre vine, dyrkes også denne efter økologiske principper. Dvs. hårdt arbejde i marken, ingen sprøjtemidler og udelukkende manuel høst.

Efter sortering placeres druerne i en pneumatisk presse, hvor de forsigtigt presses i 3-6 timer for at bevare maksimal smag og aroma.

Mosten overføres herefter til temperaturkontrollerede ståltanke, hvor den endelige gæring finder sted. Aftapning på flaske sker i august efter høståret.

Sipp Mack Riesling, Vieilles Vignes er en ærkeklassisk og velstruktureret Alsace-riesling, som på en og samme tid både er frisk og dyb.

Anmelderne er altid vilde med Sipp Macks Riesling Vieilles Vignes - hvilket både de nuværened og tidligere årgange vidner om. 

★★★★★★ | Flaskehalsen
'Så er der i ondelyneme Alsace-Riesling af fineste slags. For alle de temmeligt små penge, den koster. Til tilbudsprisen på 125 kroner er det intet mindre end et mirakel, at man kan opleve en kvalitet som denne, så hvis du er til Riesling med pondus, så er det altså bare med at få fyldt hylderne op'

★★★★★★ | WineManuel
'En fin, elegant og klassisk alsacer-Riesling til billige penge'

92 POINT | Wine Enthusiast
'The palate picks up this juicy theme on a concentrated, slender body where apple, tangerine and madarin have a lovely moment before lingering on the dry, long, appetizing finish'

★★★★★ | Houlbergs Vinblog
'Skøn, nice, wunderschön og belle. Smagsmæssigt er vinen langt mere cremet end forventet, igen med bund og varme, godt med bundtræk, smukt balanceret, hvor både en rund, fyldig syre, lidt sødme og friskhed spiller fint sammen'

Den lys-gule og klare farve efterfølges af en middelintens næse med gule æbler, hvide blomster, umoden pære og kalk. I smagen har den både koncentration, dybde og en herlig syrefriskhed, som gør den imponerende afbalanceret og særdeles madvenlig. 

Drik denne herlige og særdeles elegante Alasace-vin til de klassiske Alsace-retter som f.eks. Quiche Lorraine og tærter - men også til forretter, fiskeretter og retter med lyst kød. Fx Coq au Riesling!


Bestil vinen og få leveret til din dør

105,-

410,-

Fakta

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Vins Sipp Mack
Årgang 2019
Varenr 1488236
Drue Riesling
Alkohol 13,0%
Flaskestørrelse 0,7500