Riesling Vieilles Vignes

Riesling Vieilles Vignes

Sipp Macks Riesling, Vieilles Vignes kommer fra en +40 år gammel vinmark, hvor vinstokkenes høje alder bidrager til en bedre koncentration i druerne. 

Som det er tilfældet med Sipp Macks andre vine, dyrkes også denne efter økologiske principper. Dvs. hårdt arbejde i marken, ingen sprøjtemidler og udelukkende manuel høst.

Efter sortering placeres druerne i en pneumatisk presse, hvor de forsigtigt presses i 3-6 timer for at bevare maksimal smag og aroma.

Mosten overføres herefter til temperaturkontrollerede ståltanke, hvor den endelige gæring finder sted. Aftapning på flaske sker i august efter høståret.

Sipp Mack Riesling, Vieilles Vignes er en ærkeklassisk og velstruktureret Alsace-riesling, som på en og samme tid både er frisk og dyb.

Anmelderne er altid vilde med Sipp Macks Riesling Vieilles Vignes - hvilket både de nuværened og tidligere årgange vidner om:

★★★★★★ | Flaskehalsen
'Så er der i Alsace-Riesling af fineste slags. For alle de temmelig små penge, den koster - det er bare med at få fyldt hylderne op'

★★★★★★ | WineManuel
'En fin, elegant og klassisk alsace-Riesling til billige penge'

92 POINT | Wine Enthusiast
★★★★★ | Houlbergs Vinblog

Den lys-gule og klare farve efterfølges af en middelintens næse med gule æbler, hvide blomster, umoden pære og kalk. I smagen har den både koncentration, dybde og en herlig syrefriskhed, som gør den imponerende afbalanceret og særdeles madvenlig. 

Drik denne herlige og særdeles elegante Alasace-vin til de klassiske Alsace-retter som f.eks. Quiche Lorraine og tærter - men også til forretter, fiskeretter og retter med lyst kød. Fx Coq au Riesling!


Bestil vinen og få leveret til din dør

105,-

410,-

Fakta

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Vins Sipp Mack
Årgang 2019
Varenr 1488236
Drue Riesling
Alkohol 13,0%
Flaskestørrelse 0,7500